Miksi Magicard?


Image

Vuonna 1992 perustettu Magicard on muovikorttien tulostustekniikoiden edelläkävijä., Magicardin tulostimet ovat tunnettuja korttien turvallisuusominaisuuksista, kuten HoloKote®- turvamerkistä.

Holokote on Magicardin patentoima innovatiivinen väärennöksenestoteknologia, jossa kortin pintaan tulostetaan läpinäkyvä hologramminomainen turvamerkki.Magicard-tulostimet voivat myös koodata älykortteja tulostuksen yhteydessä.

Tuotteiden Suunnittelu, uusi tuotekehitys ja valmistus sijaitsevat keskitetysti yhtiön pääkonttorissa Weymouthissa, Iso-Britanniassa. Magicardilla on lisäksi myynti- ja tukikeskuksia Yhdysvalloissa, Dubaissa ja Kiinassa.

Visiolink Oy on 25-vuotta vanha yritys ja toiminut Magicardin Master Dealerina Pohjoismaissa ja toimittanut tulostusjärjestelmiä jo yli 15 vuoden ajan suomalaisiin yrityksiin ja yhteisöihin. Magicardin korkeaan teknologiaan perustuvat luotettavat laadukkaat ja helppokäyttöiset tulostimet yhdistettynä asiantuntevaan ja nopeaan asiakastukeen tekevät Magicardista tuotteen, jota on ilo toimittaa asiakkaidemme turvallisuus- ja tunnistustarpeisiin.

Kymmeniä tuhansia Magicard-tulostimia toimitetaan vuosittain yli 100 maahan. Magicard-tulostimet tulostavat miljoonia turvallisia henkilökortteja vuosittain yrityksille, oppilaitoksille, valtion ja kuntien organisaatioille kaikkialla maailmassa. Sovellukset vaihtelevat jäsenkorteista, fyysisistä ja loogisista kulkukorteista aina suojattuihin tunnuksiin, kuten ajokortteihin ja kansallisiin henkilökortteihin.

Tilaa ilmainen opas henkilökorttien tulostamiseen tästä (29s.)

Suunnittele ja tilaa henkilökortit helposti ja nopeasti korttitehtaasta!

www.korttitehdas.fi