Lobby TrackLobby Track – innovatiivinen vierailijoiden hallintaohjelmisto

Helpompaa kuin koskaan

Lobby Track on markkinoiden paras ohjelmisto vierailjoiden hallintaan ja henkilöiden seurantaan. Sen avulla organisaatiot voivat seurata työntekijöiden ja vierailijoiden kulku- ja sisälläoloaikoja. Vierailijoiden hallintaohjelmiston avulla voidaan tehdä nopeasti helposti ja vaivattomasti tietojen rekisteröinti, vierailijakortin suunnittelu ja tulostaminen.

Keskitetyn hallinnoinnin, reaaliaikaisuuden, itserekisteröintimahdollisuuden ja reportointiominaisuuksien ansiosta Lobby Track on helppo ottaa käyttöön koko organisaatiossa. Lobby Track integroituu olemassa oleviin tietovarastoihin reaaliaikaisesti.

Vierailijoiden hallinta

Lobby Trackin avulla voidaan helposti hallinnoida vierailijatietoja vierailijakorttien ja monipuolisen vierailjatietokannan avulla. Lobby Trackin avulla voidaan luoda tyylikkäitä vierailijakortteja, tarjota vieraille esirekisteröitymismahdollisuus internetissä tai aulan itsepalvelupäätteellä.

Rekisteröityjen henkilöiden hallinta

Lobby Trackin joustavuus mahdollistaa henkilöstön, yhteistyökumppaneiden, alihankkijoiden ja urakoitsijoiden hallinnoinnin. Henkilöt voidaan kirjata sisään esim. magneettinauhan tai RFID-kortin avulla.

Aika ja läsnäolo

Lobby Trackin avulla sisääntulot ja poislähdöt rekisteröityvät järjestelmään. Lobby Trackin avulla voit luoda läsnäoloraportit työntekijöistä, alihankkijoista ym. yhteistyökumppaneista. Raportit voidaan liittää palkanmaksujärjestelmiin.

Laitteiden seuranta

Lobby Trackin avulla voit rekisteröidä myös laitteiden siirtymisen organisaation sisään ja ulkopuolelle

Yritysturvallisuus

Lobby Trackin avulla voit luoda kontrollimenetelmät eri toimipisteisiin. Voit luoda listoja ei-toivotuista vieraista ja saada hälytystiedon potentiaalisesta tietoturvariskistä.

Ammattimainen kortinsuunnitteluohjelmisto

Suunnittele tyylikkäitä ID-kortteja ja vierailijakortteja Lobby Trackiin integroidulla ID Flow kortinsuunnitteluohjelmistolla.

Tietokantayhteydet

Microsoft Access, Microsoft SQL Server, Microsoft Excel, Microsoft Visua FoxPro, Oracle, Sybase, MySQL, dBase, ODBC / OLE DB.

Tilaa ilmainen opas henkilökorttien tulostamiseen tästä (29s.)

Suunnittele ja tilaa henkilökortit helposti ja nopeasti korttitehtaasta!

www.korttitehdas.fi